Hva er ditt mål? Og er du villig til å jobbe for det?

Skrevet av: Kristina Nordahl
Publisert: 05.02.2012

Vi har alle hørt mottoet; Ingenting kommer gratis i livet.
Og det gjelder vel også våre mål når det kommer til trening og kosthold ?
Uansett hvilket mål du har, om du skal opp i vekt, ned i vekt, konkurrere i sport, løpe maraton, bygge muskler, bli flink med kosthold osv, så kreves det at du selv er villig til å gjøre en innsats. Det er ingen andre som kan gjøre det for deg. Det er ingenting som er bedre enn å ha mennesker rundt deg som hjelper deg , kommer med råd og veileder deg på din vei, men jobben må du gjøre selv.
Finn ditt mål, og Stick to it! Jeg vil si at det er minst like viktig å ha delmål. Dersom du har et ønske om å gå ned 20kg, sett deg et mål ; 5 kg om gangen! Mestringsfølelsen blir så mye større, og ikke minst motivasjonen, hver gang du når de 5 kiloene, å veien vil ikke føles så lang!
Bodyfitness har begynt å bli utbredt i Norge, å det er nok mange jenter som sitter med et ønske om å stå på den scenen en dag! Oppsøk et helsestudio/gjerne en klubb, med folk som har erfaring og som kan hjelpe deg med å nå dine mål. Få riktig hjelp fra dag 1, med tanke på trening og kosthold,- men ikke glem at det er normalt å prøve og feile! Det er slik man erfarer og lærer seg selv og kroppen og kjenne!

Skrevet av: Kristina Nordahl

Skriv en kommentar:

For å skrive en kommentar må du være innlogget.