By Arild Haugen!

Skrevet av: Arild Haugen
Publisert: 05.02.2012

Etter en stund hvor jeg har holdt forholdsvis lav og privat profil starter vi opp på nytt her. Jeg la ned arildhaugen.com for en god stund siden. Denne bloggen gjør det enklere å oppdatere samt flere har tilgang. Men nå er det nytt år å nye muligheter….:)
Har fått mye spm om hva jeg har brukt tiden på, å hva jeg skal gjøre fremover….
Siste 4-5 mnd har jeg jobbet mye innen helsevesenet å stortrivs med det. Jeg har også utvidet City gym ytterlige 150 m2 med masse nytt og frekt utstyr;) Ideen om ny hjemmeside kom i nov mnd så siden da har det vært mye jobb rundt dette for å få den så god som mulig.
Flere har kanskje hørt at jeg dro til Kina i mai mnd for å designe å produsere et eget undertøysmerke som vi, dvs jeg har med en venn ved navn Bjørn Hyge på prosjektet døypte til VOF. Avtalen med kineserene var at jeg skulle motta 8000 boxere i sept mnd. Det skjedde ikke men da 22 des. Shit happens…. Men er veldig stolt å fornøyd med resultatet til slutt. Disse vil komme for salg på vofstore.no og vofstore.com i løpet av februar mnd. Hjemmesiden er snart ferdig utviklet og logistikken på plass. Håper dere tar en titt å gir Vof en sjangs
Når det gjelder meg som idrettsutøver har jeg trent veldig mye selv om jeg har jobbet, men besluttet meg for en stund siden å legge strongman karrieren på hyllen for godt! Hulken er ferdig som utøver men forsetter som fan, publikum og er entusiast for sporten. Been there, done that! Jeg er nå 26 år å brukt de åra å tiden jeg ønsket på sporten. Trenger nye utfordringer å ønsker meg en litt mer «sunn» sport/livsstil som igjen gir mer en mer normal kropp og hverdag. Brenner fortsatt for trening å elsker utfordinger så har et nytt prosjekt jeg snart vil gå i detaljer å fortelle om innen min satsing fremover på sport.
På privaten bor jeg fortsatt på hommersåk i sandnes å trivs godt. Men jeg mistet min beste venn 23 sept dagen før stavanger open. Pony som var min aller beste og mest trofaste og lojale venn på fire ben måtte ta kveld. Rip BF….:(
Har stort sett jobbet, trent, vært noen turer utenlands å den tida som har vært til overs har jeg brukt med venner eller bare vært hjemme å slappet av i en ellers hektisk hverdag.
Bildene er fra City gym og Vof

 

bilder/vof_poster_soran.jpg

 

bilder/vof_poster_totto.jpg

Skrevet av: Arild Haugen

Skriv en kommentar:

For å skrive en kommentar må du være innlogget.