Hvilke kosttilskudd jeg anbefaler for sommerdeff...

Skrevet av: Arild Haugen
Publisert: 30.04.2012

Hei er er en liten liste medtips om hvilke tilskudd som er å anbefale til sommerdeffhttp://www.nordicpower.no.

 

Noen enkle råd om kosten er seff på sin plass.:

spis mer mager protein, som kyllingkalkulfilet ol, eggehviter, begrenset med biff, mager hvit fisk, protein pulver som vil være det billigste og kanskje det med høyest biologisk verdi + det er enkelt.

 

Spis også nok sunt fett, blandt annet udos schoise er glimrende eller mct olje. for å brenne fett må kroppen også få vite at den jevnlig får tilført fett, bare denne gangen riktig å sunt fett som øker forbrenningen mer.

 

inntaket av carb må begrenses noe. spis mat med rett gi til rett tid. større mengder ved frokost og etter trening, spis heller mye frukt, og grønnsaker til de andre måltidene.

 

Tilskudd som er bra på en diett:

Protienpulver, det er mer enn godt nok med whey. eller så anbefaler jeg casein som fungerer før leggetid eller mellommål.

carb: akk på diett så begrens pulverinntaket her, hold deg til havregryn, ris, poteter ol.

glutamin - viktigste aminosyren for muskeloppbygging og hjelper deg med å ikke bryte ned for mye musklatur på en diett samme gjelder BCAA. fantastiske produkter på tom mage rett før og etter trening.

 

Vitamin og mineral tilskudd er et must. da du nå spiser mindre enn normalt å lettere får mangler. jeg anbefaler litt høyere dosering enn normalt.

c-vitmain, alt fra 1 - 3 gram alt etter hvor stor og hardt du trener.

zma. er viktige basiske mineraler som øker muskeltilvekst å veldig bra for sentralnervesystemet som også gir deg en noe bedre søvn.

Så finnes det veldig mange gode fatburners ute på markedet. jeg vil anbefale en som inneholder mer enn bare sinnsykt mye koffein og guerana. noen eks: synerlin, thermo speed, ripped fuel, osvosv men ikke ta disse for sint på dagen å prøv deg rolig frem med dosering.

chrom kan stabilisere blodsukkeret å hjelpe de som får søtkikk, det samme gjør store dose omega 3. da prater vi alt fra 10 70 gram som er store doser omega 3.

 

lær deg litt om kcalier slik at du har en viss kontroll på det. veldig individuelt på hva hver enkelt skal ha i seg, men spis ofte men mindre måltider som er sammensatt av fett, protein og carn.

 

sov nok, stress er bad for vektreduksjon.

 

L - carnitine er ei aminosyre som hjelper deg å frigjør fett fra reservarene dine i kroppen å frigjør det til blod banen. tas før trening å gjerne på tom mage.

 

kreatin, dvs idag finnes så mange pre workout ting som er bra. men pass på at de ikke inneholder for mye kcal eller sukker. kan hjelpe til med restitusjon å gjør at du ikke mister all kraft under dietthttp://www.nordicpower.nohttp://www.nordicpower.no.

 

anbefaler ikke måltidserstattere eller gainere, proteinsjokolader ol på diett. men enkle mellommåltid med feks: casein protien, noen kapsler omega 3 samt et frukt som eple, pære og grønnsaker eller knekkebrød:)

 

Lykke til. husk å ikke vei deg mer mer enn en dag i uka.! ting tar tid, det betyr bare at det er kvalitet bak det som varer.)

 

LYKKE TIL

Skrevet av: Arild Haugen

Skriv en kommentar:

For å skrive en kommentar må du være innlogget.