Siste Nytt...

Skrevet av: Arild Haugen
Publisert: 21.03.2012

 

Det ene bildet på mølla er fra hjemme i stua. Fikk spes bygget mølle av gym 2000 som tåler 350 kg. samme motor de bruker for hester hehe så har optimalisert det med spinning, mølle, utendørs og innendørs boblebad, en stor balje med kaldt regulert vann som jeg står i etter løping for å ta vekk betennelser å forebygge skader.

 

Målet er marathon på under 4 timer. og ideen min er fra okt - okt så er det 150 kg strongman til 100 kg marathon. stor omveltning og fantastisk utfordring og min bilett til et mer normalt liv med en godt trimmet kropp. 

 

Ellers jobber jeg innen psykisk helse og har designet og produsert 8000 egne boxershortser for herrrer ved navnet VOF, vinking on fireh, hehe matcho. 

har og siste året utviklet og bygget opp et lite imperium av kostilskudd med eget merke som heter nordicpower. for mer info se nordicpower.no

VOF kommer for salg veldig snart på vofstore.no og vofstore.com men det vil forsatt ta en liten uke før hjemmesidene er ferdige.

 

Mange baller i luften, men et veldig nytt og annerledes liv på mange måter. gotta love it. utfordringer elsker jeg, å jobbe i motbakke motiverer. 

 

 

jeg og et produksjonselskap ville lage dokumentar om veien mot marathon, hadde delvis muntlig avtale med tv2, men fikk nylig beskjed om at de ikke lengre var intresert da de ikke trodde arild haugen var i stand til å fullføre et marathon i løpet av 2012, hahaha det motiverer det:) men gir ikke opp, vi forsetter som vanlig, å håper tv kommer etter hvert som resultatene kommer tydeligere frem. mitt første løp vil trolig være halvmarathon i sirdal. suleskard marathon er regnet som verdens hardeste og i tilegg er det på hjemmebane i sirdal hvor jeg tross alt la ALT grunnlag for aktivitet som liten.

 

men først er det sesilåmi. det er noe jeg deltar av flere grunner. etter å ha lest at grete waitz likte ski og andre marathon løpere mener det er en av de absolutt beste treningsformene ved siden av løping så tenkte jeg aha det må jeg teste, så etter 3 turer på ski som gikk heller trasig meldte jeg meg på med 2 mål for øye. fullføre på under 4 timer som er drøyt med min skibakgrunn og det andre er å slå mamma selvsagt som er supersprek og snart 50 år. ei dame jeg ser opp til, men ingen kan la seg knuse av sin "gamle" mor. time will show. kanskje litt hardt og ambisiøst mål, men jeg mener målsetninger skal være høye, ekstreme men oppnåelige. hadde jeg satt meg som mål 5-6 timer hadde jeg trolig lagt ut i et annet tempo og fått plassering deretter og. pluss at et slikt løp med slik lengde og tid vil jeg si for meg er mer en psykisk prøvelse enn fysisk-. for med dårlig teknikk og lite trening på 14 år så er det vilje og en ellers godt gjennom trenet kropp som avgjør resultatet. men sesilåmi er for morro skyld mens marathon er veldig seriøst og langsiktig målsetting. har flere planer og ideer rundt dette. som feks er jeg invitert til marokko på høyde trening med verdens beste løpere, satser på et sammerbeid med olympistoppen eller nih etter hvert. 

pluss at jeg håper jeg kan være et bedre forbiølde med en ny og mye sunnere sport. trenger liksom ikke være 150 kg og verdens sterkeste for å være "kul". jeg vil heller være som supermann enn bare super sterk. fokuset blandt yngre idag med kroppsbygging og de idealene er virkelig ikke bra, noe jeg håper å kunne snu til noe litt annet. men som alt annet trenger folk forbilder, å noen å kunne se opp til samt jeg tror jeg trekker et litt annet og nytt klientell enn dagens utøvere i disse kondisjons idrettene. Selv er jeg Super fan av Northug og hans attitude. Mens hans prestasjoner er bare sky high og lite realistisk for meg å næreme meg. men en liten drøm hadde vært en treningshelg sammen med han feks. tror vi kunne delt mange morsomme og historier og utfylt hverandre på forsjellige måter.

 

Håper dette er brukanes.

Vil takke Nordicpower som stiller med alt av kosttilskudd jeg måtte trenge og tilrettelegging av jobb ol. Gym 2000 for verdens mest solide og hardbarkede mølle som tåler hester ol. dette har tidligere vært et problem for meg på alle sentre ved stor nok hastighet så får møllene problemer. men med 15 hk på motor så er det lengre ingen utfordring. Vof for verdens mest komfortable undertøy som tar vare på de edle deler. samt jeg har et enormt apparat med dyktige folk på alle hold som jeg har opparbeidet meg gjennom en årrekke egen satsing der alt ligger og hviler på kun meg og mine avgjørelser. Tusen takk til alle der ute! og ikke minst dere som bruker tid på meg og mitt som motiverer meg til å stadig starte nye eventyr.

 

mvh Arild Haugen

 arilds_tredemølle

arilds_pokaler

arild_np

vof_bokser

vof_bokser

arild_ferie

Skrevet av: Arild Haugen

Skriv en kommentar:

For å skrive en kommentar må du være innlogget.