Tiden går fort...

Skrevet av: Arild Haugen
Publisert: 29.03.2012

Tiden går så fort, plutselig er det vår og jeg kjenner på kroppen at det nærmer seg sommer og diettJ Gleder meg en hel haug denne gang, rett og slett fordi jeg er spent på å se forandringer siden sist jeg stillte. Vet jeg har klart å pakke på meg mer muskelmasse, men ekstra spennende er det jo når fettet skal av, å man får se hvor mye man egentlig har bygget, og ikke minst hvor;)

Slik jeg se det nå, har jeg klart å forbedre beina, rygg, skuldre og bryst en del, men jobber fortsatt med det,- man blir aldri fornøyd,- å jeg er ikke der jeg vil være ennå;) Armer har jeg fått litt «lay-back» holdning til, hos meg er de en av muskelgruppene som svarer svært bra på treninga,- å i BF er det jo ikke om å gjøre om å ha størst mulig armer,- så nå for tiden «vedlikeholder» jeg de med en økt her og der. Er det noe jeg eelsker å trene så er det nettopp armer, så er ikke alltid bare bare å «holde igjen» ;)

Muskelgrupper som jeg føler jeg vil fokusere litt ekstra på som, bakside bein, bakside skuldre og, bredde, har jeg/og trener fortsatt 2 ganger i uken. En tung og en lett økt. Syns det funker bra!

Som nevnt tidligere så har alltid beina mine hengt litt etter, men den siste tiden har jeg virkelig klart å forbedre både teknikk, styrke,- noe som har resultert i gode resultater! Jone, mannen min har trent beina mine fast hver uke,- å det har hjulpet så sinnsyktå ha litt «drahjelp», der man kanskje hadde gitt opp ,- hadde man vært alene;)  Jeg er stort sett en «ensom ulv», å trener så å si alltid alene,- noe jeg er veldlig fornøyd med, men kjenner at det kicker både motivasjon og kunnskap, å trene med andre i blant, eller at Jone trener megJ Alltid gøy å dele erfaringer, tips, teknikker, øvelser osv. med andre, man blir aldri utlært spør du meg!

Jeg trener til daglig på gymmet jeg jobber, men hjertet mitt tilhører City Gym, og alle de fantastiske folkene der borteJ Har som regel søndagen fast på City Gym, å blir det jo noen turer ekstra i ny og ne. Er veldig heldig som har et så flott Team rundt meg, en hel gjeng med treningsglade, snille mennesker! Er en veldig samlet gjeng som backer hverandre opp , diett eller ikkeJ

Planen min fremover nå, blir vel egentlig å nyte den siste tia litt før diettstart, før diett blir det tid til en Oslo-tur med godjenta mi, Mari for å titte på GP å få litt inspirasjon av de flotte deltagerne, og så en uke til Kreta for litt avkobling før hardkjøret starter;)  Wiii!!!!

Håper der vil følge med fremover, både på bloggen på NordicPower sin nettside, og på Siden min på Facebook.:) See ya!

Skrevet av: Arild Haugen

Skriv en kommentar:

For å skrive en kommentar må du være innlogget.